dilluns, 10 de novembre del 2008

Resum XXII Ciclocross de Sant Joan Despí

El XXII Ciclocross de Sant Joan Despí es va disputar ahir diumenge 9 de novembre en el circuit que ja és habitual en aquesta població, just al costat del riu Llobregat, en un matí no gaire fred, amb la participació d'un centenar de corredors.

El Sots23 David Lozano (Cemelorca) va ser el gran guanyador absolut de la competició, amb una demostració de tècnica i força, amb un ampli avantatge de 58 segons sobre el segon, Xavier Carnicer (Massi). El podi el va completar Jordi Martorell (Prades) a gairebé 2 minuts de Lozano.

Els guanyadors de les diferents categories van ser en cadets, Gerard Álvarez (BI&CI Team); en júniors, Josep Nadal (CJAM); en Sots23, el mateix David Lozano (Cemelorca); en Èlits, Francesc X. Carnicer (Massi); en Fèmines Elit, Merce Pacios (Bicisprint); en Master-30, Gustavo Dacosta (Tot Bici-Cosco); en Master40, Joan Antoni Asensio (Ei-Tu Red Bull); i en Master-50, Francesc Sala (Sala Sport Bike).

La propera cursa serà el 16 de novembre a Sant Boi de Llobregat, a partir de les 10h del matí.