dilluns, 29 de desembre del 2008

Informació del Campionat de Catalunya de Ciclo Cross (Homenatge a Francesc Sala)

Paco SalaEl proper 4 de gener es disputarà a Manresa, sota l'organització de la Penya Ciclista Bonavista, una nova edició del Campionat de Catalunya de ciclocross, que aquest any també servirà per retre homenatge a un dels millors ciclocrossistes, el manresà Francesc Sala, quatre vegades campió d'Espanya professional d'aquesta modalitat i que encara avui dia continua lligat al ciclocross, competint en veterans a la Copa Catalana.

El circuit manresà es troba a l'entorn del Palau Firal de Manresa i ha sigut dissenyat pel mateix Sala. Segons l'organitzador, és un típic circuit de ciclocross dels anys '80. Té una longitud de 2.000 metres i compta amb trams d'asfalt, fang, zones tècniques i esglaons que posaran a prova els corredors.

Cartell oficial de la cursa i col·laboradors




Com arribar al circuit

El Palau Firal de Manresa es troba al Polígon Industrial Els Dolors, just al costat de la C-55.

Les diferents alternatives que hi ha són:
- Venint de Barcelona per l’autopista de Terrassa C-16/E-9 sortida 50 (Manresa Centre) direcció Solsona.
- Venint de Barcelona per Martorell, C-55, agafar la ronda exterior de Manresa direcció Solsona.
- Venint de Lleida per l’Eix Transversal C-25, sortida 134, agafar la C-55 direcció Barcelona-Manresa Centre-St. Fruitós de Bages.
- Venint de Girona-Vic per l’Eix Transversal C-25 sortida 136 Manresa Nord i girar dues rotondes direcció Barcelona-Manresa Centr St. Fruitós de Bages.

Puntuació doble

Us recordem que al ser Campionat de Catalunya, la els punts de Copa Catalana que s'aconsegueixin valdran el doble (com a màxim 50 punts pel primer classificat i com a mínim 10 punts per l'onzè classificat i següents).


1 comentari:

Lluis Ciclista ha dit...

Se podrá correr con licencia del 2008? estamos un poco justos de tiempo para sacar la nueva licencia para el día 4.