dimarts, 9 de desembre del 2008

Josep Nadal friomfa a Euskadi i Santi Armero a València

Els corredors catalans han tingut aquest cap de setmana molt de protagonisme a les curses de ciclocross que s'han disputat fora de Catalunya.

Josep NadalA Igorre, el júnior Josep Nadal (CJAM) va guanyar aquesta prestigiosa cursa basca sobre un terreny molt embarrat que en principi no l'afavoria gens i que finalmente va guanyar amb 30 segons de diferència sobre el segon, el basc Iñigo Gómez. En aquesta mateixa categoria cal fer esment de la 17a posició de Antonio Pedrero i de la 27a de Xavier Domènech.

En Fèmines, Mercè Pacios va aconseguir una bona 4a posició mentres que l'Alba Díez va finalitzar 6a.

Arnau RotaEn cadets, Gerard Álvarez (Bi&Ci) va ser el millor representant català, en la 18a posició, mentres que Daniel Serrano (Ei-Two Red Bull) va finalitzar 29è i Oriol Raya (Linde-Gallastegui) el 52è.

Per últim, el Master-30 Arnau Rota va ser l'altre corredor català que va pujar al podi en la seva categoria, en aquest cas com a 3er classificat.

Josep Nadal torna a guanyar, a Asteasu

Dilluns el júnior Josep Nadal va tornar a guanyar a la cursa d'Asteasu, amb un millor rendiment general de l'equip català. Nadal va aconseguir la victòria amb 1:21 sobre el segon, de nou Iñigo Gómez i 1:55 sobre Jon Gómez, 3er. Antonio Pedrero (6è), Xavier Domènech (11è) i Alex Raya (21è) van fer de Catalunya el millor equip de la categoria.

Merce PaciosEls cadets van tornar a tenir un nivell molt semblant a Igorre; així, Daniel Serrano es va fer amb la 13a posició, Gerard Alvarez amb la 16a i Oriol Raya amb la 23a.

Les fèmines Mercè Pacios i Alba Diez van tornar a tenir un bon paper i es van classificar en 3a i 5a posició, respectivament.

Per últim, a la categoria Elit, Ramon Sagués (Alpcross) va finalitzar en 26a posició, David Peña (Probike) en la 29a i Xavier Gascon (BTT Premià de Dalt), malauradament, no va poder acabar aquesta cursa internacional, on el vencedor va ser l'ex-campió del món Bart Wellens.

A València continua el domini català

Santiago ArmeroLa localitat valenciana de Navarrés va acollir una nova cursa de categoria nacional on el català Santiago Armero (La Valldigna) va aconseguir la victoria per davant del també català Francesc X. Carnicer (Massi), una setmana després d'haver aconseguit un ple en la cursa disputada a Vinaròs on, recordem, David Lozano (Cemelocar) va ser el guanyador.