dissabte, 17 de gener del 2009

Arriben els ors catalans

Arnau Rota, en Master-30, i David Lozano, en Sots23, han aconseguit l'or en les seves curses. Rota, que durant la temporada catalana de ciclocross corre amb els Elits, ha sigut el guanyador d'una cursa boja que ha patit molts canvis de liderat i no ha sigut fins l'última volta quan ha agafat el cap de la cursa junt amb gallec David Rodríguez. Fins aquell moment, Josep Betalú encapçalava la cursa però una avaria mecànica el va fer perdre la posició i finalment va acabar retirant-se. A l'arribada, Rota, amb una renda suficiente, gaudia de la victòria. La resta de catalans van tenir una destacada participació. Miquel Bort va finalitzar 5è, Gustavo Dacosta 10è i Xavier Alsina 17è.

En Sots23, David Lozano va sumar el seu tercer títol a la categoria, i jan en porta 4 consecutius. Lozano va tornar a fer una altra demostració i va guanyar sobradament. Eduard Recasens a punt va estar de tornar a pujar al podi, però finalment va fer 7è. Per la seva part, Marcel Vernet va aconseguir la 19a posició.

En la segona jornada del Campionat d'Espanya de Ciclocross, Catalunya suma 3 medalles, les 3 d'or d'aquesta tarda i la de bronze dels Relleus.

Per demà encara ens esperen les curses de Cadets, Júniors i Elits.