dijous, 15 de gener del 2009

Valoració que en fa la Comissió de Ciclocross d'aquesta temporada

Una vegada conclosa l’edició 2008/09 de la Copa Catalana de Ciclocross volem fer un petit esment a tots i totes les que, amb el seu esforç, dedicació, voluntat i il·lusió, han participat, col·laborat i ajudat en què, un altre cop, aquest esport progressi.

En primer lloc cal destacar els ciclistas ja que, sense ells, el Ciclocross no apujaria el seu nivell, com ha quedat palès en totes les proves disputades. El millor reflex és que la selecció de corredors per al Campionat d’Espanya podria haver estat molt més àmplia.

En segon lloc als patrocinadors i empreses que han estat aportant material i suport logístic per mantenir viva la flama de l’esperit de superació des d’una vessant cada vegada més i més important, s’ha de tenir present.

I en tercer lloc, i no menys important, a totes aquelles persones que, ja siguin familiars, amics, gent que estima aquest esport en general, aporten el seu granet de sorra i posen l’èmfasis adient perquè entre tots plegats tinguem l’empenta necessària per seguir any rere any treballant amb i pel Ciclocross.

Tant de bo la temporada que ve poguem assolir un nivell superior al que s’ha vist en els circuits d’aquesta edició. En qualsevol cas, l’avalució global que es fa és força positiva.

Felicitats a tothom!!

Comissió Ciclocross